SÅÅÅÅÅ taggad

Nu är jag riktigt taggad på att komma igång igen med Sammy.
Som det ser ut nu kommer den tränings-gruppen jag rider i just nu fortsätta på något sätt även till hösten. Självklart fortsätter jag i denna och då med Sammy.
Jag har även redan bokat alla höstens privat-träningar samt så är jag anmäld till alla höstens tävlingar i stallet. Även dressyr-tävlingar på andra orter har jag redan planerat men vi får se när den första blir av.
Nu är det exakt 5 veckor kvar och sedan kör vi igång diekt med en 3-dagars-kurs i dressyr. Detta ska bli mycket spännande då jag inte har ridit Sammy på många månader. 😅
 
photo by Linnea Köhler
 photo by Linnea Köhler
 

bucket-list

Vi alla har någon form av bucket-list i livet. Här är min som, överraskande nog, har att göra med häst och då såklart Sammy framför allt.
- starta en distans-tävling (Sämsholm 2019?)
- kvala och starta Krafft The Tour Of Amateurs
- strand-galopp
- tävla utomlands (Danmark är ju faktiskt bara ´runt hörnet´)
- åka med Sammy hem till Tyskland på semester (sommar 2019?) måste bara fixa BE-kortet först
- var med på en riktig galopp-träing på en riktig galopp-bana (denna sommar, är planen iaf)
- starta en dreby
Listan kan kommer att utökas, finns säkert massa mer som jag vill göra men inte vet om det än. ;)
 
Inte långt kvar nu. :D
 
Ha en fortsatt trevlig kväll
/Maddel

snart dags

Snart kommer bloggen i rullning igen. 1. juli får jag tillbaka Sammy och då tänkte jag börja blogga igen. Mest kommer det bli träningsdagbok-inlägg men även lite annat runt omkring.

En liten update kan ni få redan idag- jag är just nu jourhem åt en liten katt som jag döpte till Puzzel. Hon har samma bakgrundshistoria som Daniska, som har blivit tam och är otroligt kelen!, så jag ska få Puzzel tam för att sedan hitta ett nytt hem åt henne. Även hon är från Djurens Vänner Borås och jag har haft henne i 2 veckor nu. Redan har vi gjort lite framsteg så jag tror att jag snart kan börja peta lite på henne.
Här ligger Daniska (längst upp) och Puzzel på katt-ställningen.

Vi hörs kanske lite innan jag har häst igen.

RSS 2.0